Despre noi

1. Cumperi

Cumperi online biletul (biletele) la evenimentul dorit. Ai la dispoziţie mai multe metode de plată: prin card bancar sau prin PayPal. Dacă ai deja cont te autentifici cu email şi parolă, dacă nu îţi poţi crea un cont în câteva secunde.

2. Primeşti biletul

Primeşti biletul sub forma unui QR code pe email. De asemenea codul QR ce reprezintă biletul tău este păstrat în siguranţă în contul tău de peDon Event şi este diponibil oricând. Îl poţi retrimite pe email (chiar şi pe altă adresă) sau îl poţi salva ca imagine pentru a-l putea folosi şi offline.

3. Îl prezinţi la intrare

Pentru a intra la evenimentul pentru care ai cumpărat biletul tău mobil, este suficient să îl afişezi pe ecranul telefonului tău mobil. Un reprezentant al organizatorului îl va scana şi valida cu o aplicaţie mobilă (oferită deasemenea de TomTix organizatorilor de evenimente). Apoi intri.

Devino Partener

Doresti sa iti promovezi evenimentul si sa vinzi bilete online?

Managementul evenimentului in mâinile tale

Folosește smartphone-ul tău pentru a scana si valida biletele, precum și pentru a urmări în timp real situația vânzărilor la toate evenimentele tale. Participanții vor prezenta biletele direct pe telefonul mobil, iar tu vei putea scana si valida aceste bilete cu telefonul tău prin aplicația noastra.

+49 1514 6932915